and it's contagious

yeeeah! sitter på golvet i mitt rum och lyssnar på sum 41 ska strax packa. åker med doris hem idag för imôra morrn så åker vi och hans mamma till ullared. gå upp klockan 6 för att åka 6 ynka mil känns ju kul! men haha blir nog hel lajbans! men anyway så är det nog dags för mig att ställa undan datorn pch hitta på något vettigt!


ÖL

förlåt men jag kan verkligen inte låta bli att älska den!

k ä r l e k



jag älskar verkligen denhär låten! Jag har ingen aning om varför egentligen men den handlar om kärlek, och hur kan man inte älska allt som handlar om kärlek?

på tal om kärlek så fick jag lusten av att skriva detta inlägg nu av vänner som jag har och folk som får mig att verkligen tro! och att verkligen hoppas! jag har en kompis, visserligen har vi inte pratat eller träffats på länge nnu men nu ska hon flytta.. känns sorgligt men hon flyttar till sin pojkvän, hon är 16 år och tar steget att flytta från sina föräldrar och bo med honom, 20 mil bort och jag kan inte annat än att beundra henne! Inget borde verkligen få stå emellan kärleken. jag har en klasskompis har en pojkvän ungefär lika långt bort, och de har klarat sig i över 3 år.
och med det sagt så kan jag verkligen inte förstå de personerna som ger upp på kärlek .jag har själv varit en sån person, men min underbara pojk och vän ändrade på det. när jag träffade honom i maj förra året så har hela mitt liv varit annorlunda, inget blev detsamma, det var kärlek vid fösrta ögon kastet och visst har man motgångar men det finns inget som inte är värt det!
vi bor då tre mil ifrån varan men med tanke på att jag bor lite off så känns det längre. och då kan man ju bara tänkta på min underbara vän tex hon tar ett srång och allt för kärlek de bor 20 mil ifrån varan och får det att funka altså finns det ingen aneldning till att det inte ska funka om man bor 3 mil ifrån varan. sen finns det ju dem som säger att om man är ifrån varan mer så saknar man varam mer och även älskar varan mer men det är jag inte säker på att det stämmer.
för man kan få ett förhållande att funka oavsett avstånd! 20 mil lika väl som 20 min. det enda som behövs är kärleken mellan personerna ifråga. jag vet folm som gör slut för att de bråkar för ofta eller känner att det inte räcker med att man älskar varan för att få det att funka, men det är fel! Så länge det finns kärlek till varandra så är det alltid värt chansen!

det blev ett ganska babbligt inlägg men jag var bara tvungen att få ur mig lite tankar och det är det jag har dethär till!

jag ger en bild på äkta kärlek, på mig och personen som gör mig lyckligare än allt!

hanging out this afternoon



rödhårig nu då, och sjuk och extremt uttråkad.... borde väl plugga eller något men har inga böcker hemma så ligger istället i sängen och kollar oth och pratar med emil.
och som jag nyss skrev på fejjan så önskar jag att det fanns ett sätt att bara knäppa med fingrarna så att det blev torsdag!! fredag skulle väl inte heller sitta fel dock haha jaja
nu ska jag försöka krya på mig lite :)

bite your lips cause you know that you feel it


ser ut som en tolvåring på bilden haha! men jag gillar't! ser även ut att ha mega rött hår men det är väl bra i guess eftersom att jag vill ha rött hår.. hmm? matte c lektion, körlektion, spanska och camebridge, så såg mig dag ut. plus ett STORT fett understruket plugg! och en 3 timmar hål och efter allt jävla plugg,. två timmar spanska och en timme matte så kryper jag snart ner i min säng och kollar oth för att sen äntligen försvinna in i drömmarnas egen värld.

ps.guapo my man var här i tio min med, miss him a lot!ds.

timtam


timtam, eller något sånt iaf, hette något kak/godis sak som mitch fick hemskickat från australia todday! nice mate haha. har pluggat en massa matte nu och känner mig typ döööd haha ligger och kollar oth med i vanlig ordning, hah
fan vad lat jag är egentligen, och när man ser hur alla på fb skriver om hur dom tränar hela tiden och hur jävla hurtiga alla är! men va fan man lever bara en gång, betyder inte att jag inte bryr mig alls men man måste väl få leva lite bara man gör det med måtta!

glöm inte min tävling.

almost everything..



nu ska jag strax bege mig till skolan. känns väldigt smart av mig att sätta mig och skriva här innan jag ens har tagit på mig sockar eller packat alla skolstuff när jag måste gå om 3 minuter! bra jobbat där Kas! haha
aja ikv så kommer smycket och jag har så mycket jag borde göra men som jag verkligen inte orkar! haha fan vad bra jag känner mig eller, bara för jag är så 1337,
men fan nu måste jag gå till skolan!

I don’t want to live that life So I stick to what I prefer


såhär KLAD blir jag av besökare! moahahahha
jag vill bara säga hej till alla som kollat in här! känns awesome att börja på en ny blogg och dirrekt få en masssa härliga folks som kollar in! HEJ HEJ! hoppas alla kommer tillbaka imorn för smycket, ville bara säga det och nu så återvänder jag till min lilla serie! skola imorn från 12 - 15 och efter det to tha city man! yeeah!
eller knaske inte, borås suger men hejhej ändå!

whailcum!

haha, intern skämt! men ganska kul när man väl förstår det..
okej så det är söndag idag, veckans roligaste vecka right? eller absolut inte! helt jävla sjuk hur en dag på veckan kan suga så mycket! aja ska sluta klaga och fortsätta kolla på mitt underbara oth hehe
tänkte lotta ut ett egengjort halsband imorn om jag kan få några besökare, och självklart så ska jag lägga upp en bild på halsbandet isf yeye snacka om att jag måste ha lite mat nu innan min mage sprängs av hunger!
hur nu det går ihop? aja jag vet inte who cares?

saknar min guapo!


RSS 2.0